ИЗРАБОТКА НА УНИКАТНИ ПОДАРОЦИ

СО ВАШИ ФОТОГРАФИИ

На puzzle.mk може да најдете и одберете уникатни производи креирани според вашите потреби.

Секој од производите се персонализирани според ваша замисла, слика, текст.

Не продаваме претходно дизајнирани производи. Секој производ е припремен според бараниот дизајн.

Зошто сложувалки

Решавањето на сложувалки помага во зајакнување на нашите мозочни клетки. Исто така, помага при развој и поттикнува обнова на истите. Составувањето на сложувалки е одлична вежба за зголемување на брзината на размислување и подобрување на процесите на размислување.
Еве неколку научно докажани придобивки од решавањето на сложувалки: Подобрување на меморијата, подобрено визуелно-просторно размислување, развивање коефициентот на интелигенција, одложување на деменција и Алцхајмерова болест, позитивно влијаат на расположението, го намалуваат стресот, доколку се решаваат во друштво го поттикнуваат натпреварувачкиот карактер…

slozuvalka srce
magnet-150x150
cropped-Naslovna-1-1024x625

СТАНДАРДНИ КАРТОНСКИ СЛОЖУВАЛКИ

135х195 мм   48  делчиња  300 денари
145х200 мм  –  80 делчиња – 350 денари
195х255 мм  –  88 делчиња – 400 денари
190х280 мм  –  35 делчиња – 450 денари
200х280 мм  – 120 делчиња – 450 денари
295х405 мм  – 180 делчиња – 750 денари
240х365 мм  – 252 делчиња – 1.100 денари
400х550 мм  – 500 делчиња – 2.100 денари
450х700 мм 
– 1000 делчиња – 3.000 денари
600х900 мм 1500 делчиња 3.800 денари
690х960 мм
2000 делчиња 4.400 денари 

Изработуваме сложувалки во повеќе големини и форми. Разгледајте ја нашата понуда на картонски, дрвени или магнетни сложувалки.

 

Одберете ја сложувалката која најмногу ви одговара и контактирајте не за нарачка.

Магнетна позадина

Сложувалки со магнетна позадина. Откако ќе ја составите сложувалката едноставно допрете ја на било која метална површина и ќе добиете уникатна фотографија

190х280 мм – 126 делчиња – 600 денари

Во форма на срце

Идеална сложувалка за сите заљубени. Изработена на стандарден картон, но сепак поразлична од обичните правоаголни сложувалки

190х175 мм – 75 делчиња – 400 денари
290х360 мм – 114 делчиња – 850 денари

Дрвени

Сликата е отпечатена на дрвена основа. Одличен ефект и поголема трајност во однос на картонските сложувалки. Не може да се искине или оштети

175х250 мм – 30  делчиња – 750 денари