Шољи, шишиња, кригли

Керамички шољи

Керамички шољи со ваша слика/ текст. Може да одберете помеѓу класичен или облик на рачката во форма на срце

250 / 300 ден

Бели чаши

Алуминиумски шишиња

Шишиња со ваша фотографија/ текст. Во моментов располагаме со бели и сиви шишиња

400 ден

Sise 2

Магични шољи

Шољата станува бела и се појавува секогаш кога ќе ставите топол пијалок во шољата. Откако ќе се олади шољата повторно станува црна. Може да одберете помеѓу класичен или облик на рачката во форма на срце

400 / 450 ден

Магицни цаси

Кригли и метални шољи

Во моментов располагаме со кригли и метални шољи на кои може да се печати

700 / 300 ден

кригла-лонче

Останати шољи

При порачка на поголема количина можна е изработка и на шољи во различна боја, внатрешност во боја, рачка во боја и многу други комбинации. Доколку сте заинтересирани за вакви производи слободно контактирајте не.

casa vo boja