Вашата порака

Контактирајте не

Пишете ни ваш коментар, предлог, критика.

puzzle.mk@gmail.com

070-343-575

Време потребно за изработка 2-3 дена

Во зависност од моменталниот обем на работа, некогаш можно е да е потребно и подолго време за изработка. Најдобро е при правење на нарачката да се информирате за времето потребно за изработка.

За некои производи можна е изработка во рок од 24 часа. Оваа услуга се доплаќа +50% од редовната цена на производот.

Контактирајте не доколку ви е потребна итна нарачка за да провериме дали е можна за бараниот производ.