Принт на различни материјали

Контактирајте не за повеќе информации

Принт на маици по ваш дизајн

Принт на маици по ваш дизајн. Принт на текст или фул колор слика Цени од 500 ден

Фото камен

Принт на фото камен Одличен принт со сјаен ефект. Одберете правоаголен или камен во форма на квадрат Цена 450 / 550 ден

Маус пад

Персонализиран маус пад. Одберете правоаголен или кружен маус пад Цена 200 ден

Рубикова коцка

Уникатна рубикова коцка со ваши фотографии. Одберете 6 фотографии и ние ќе ги испечатиме на вашата коцка Цена 300 ден

Балони со фотографија

Балони со ваша фотографија. Се поставуваан на држач за самостојно да стојат исправени Одберете различна форма и големина на балонот 18 см дијаметар – 250 ден 28 см дијаметар – 350 ден

Мече во балон

Подарок во балон. Нудиме различни видови на плишани мечиња, кучиња и сл. Можно е да се внесе и ваш производ во балонот Цени од 500 ден

Во нашата понуда може да најдете и различни видови на подметачи за чаши, регистарски таблички, магнети, лигавчиња и многу друго. Сето ова е персонализирано според вашите потреби

podmetac puzzle
Reg. tab
magneti
podmetac
ligavce rozevo