ИЗРАБОТКА НА УНИКАТНИ ПОДАРОЦИ

СО ВАШИ ФОТОГРАФИИ

На puzzle.mk може да најдете и одберете уникатни производи креирани според вашите потреби.

Секој од производите се персонализирани според ваша замисла, слика, текст.

Не продаваме претходно дизајнирани производи. Секој производ е припремен според бараниот дизајн.

Зошто сложувалки

Решавањето на сложувалки помага во зајакнување на нашите мозочни клетки. Исто така, помага при развој и поттикнува обнова на истите. Составувањето на сложувалки е одлична вежба за зголемување на брзината на размислување и подобрување на процесите на размислување.
Еве неколку научно докажани придобивки од решавањето на сложувалки: Подобрување на меморијата, подобрено визуелно-просторно размислување, развивање коефициентот на интелигенција, одложување на деменција и Алцхајмерова болест, позитивно влијаат на расположението, го намалуваат стресот, доколку се решаваат во друштво го поттикнуваат натпреварувачкиот карактер…

slozuvalka srce
magnet-150x150
cropped-Naslovna-1-1024x625

СТАНДАРДНИ КАРТОНСКИ СЛОЖУВАЛКИ

135х195 мм  – 48  делчиња – 300 денари

145х200 мм  –  80 делчиња – 350 денари

195х245 мм  – 12  делчиња – 400 денари

195х255 мм  –  88 делчиња – 400 денари

190х280 мм  –  35 делчиња – 450 денари

200х280 мм  – 120 делчиња – 450 денари

          200х290 мм –  125 делчиња – 500 денари LOVE

295х405 мм  – 180 делчиња – 750 денари

240х365 мм  – 252 делчиња – 1.100 денари

400х550 мм  – 500 делчиња – 2.100 денари

450х700 мм – 1000 делчиња – 3.000 денари

600х900 мм – 1500 делчиња – 3.800 денари

690х960 мм – 2000 делчиња – 4.400 денари 

Изработуваме сложувалки во повеќе големини и форми. Разгледајте ја нашата понуда на картонски, дрвени или магнетни сложувалки.

 

Одберете ја сложувалката која најмногу ви одговара и контактирајте не за нарачка.

Puzzle1
A4 love copy

Магнетна позадина

Сложувалки со магнетна позадина. Откако ќе ја составите сложувалката едноставно допрете ја на било која метална површина и ќе добиете уникатна фотографија

190х280 мм – 126 делчиња – 600 денари

280х300 мм – 210 делчиња – 900 денари

Во форма на срце

Идеална сложувалка за сите заљубени. Изработена на стандарден картон, но сепак поразлична од обичните правоаголни сложувалки

190х175 мм – 75 делчиња – 400 денари

290х360 мм – 114 делчиња – 850 денари

Дрвени

Сликата е отпечатена на дрвена основа. Одличен ефект и поголема трајност во однос на картонските сложувалки. Не може да се искине или оштети

175х250 мм – 30  делчиња – 800 денари